Dead On Arrival review on Calles Rock Corner

Hollywood Killerz er et italiansk glam/sleaze/punk band fra Torino. Bandet består af Harry (sang), Simo (guitar), Juri (guitar), Dome (bas) og Roby (trommer) og de siger selv, at de er inspireret af ”life, sex and death”.

Dead On Arrival er bandets debut album og består af 13 sange. Skal jeg beskrive stilen, så må det være en god blanding af Faster Pussycat, Pretty Boy Floyd, Hanoi Rocks og en smule Dead Boys og The Lords Of The New Church. Jeg synes godt man kan høre lidt inspiration fra de nævnte bands i de forskellige sange på albummet. Hollywood Killerz formår at blande den old school glam/punk stil med den mere nye lyd og dermed virker albummet tidløst. Dertil skal det dog siges, at de ikke opfinder noget nyt og det tror jeg faktisk heller ikke er deres intention. Jeg tror bare de spiller fordi de elsker det.

De bedste sange på Dead On Arrival er efter min mening ”Grey Celebrations”, ”Girls R Dead”, ”Our Memories May Be Right” og ”More Than It Hurts You”. Sidst nævnte er et af de mere down tempo numre på albummet. Jeg synes sangene variere rimelig godt og man bliver ikke træt af musikken, selvom der er hele 13 sange.

Bandet spiller godt og Harry’s stemme er hæs og ”skinger” og det passer godt til denne genre. Han minder mig lidt om Michael Monroe (ex. Hanoi Rocks). Bandet har selv stået for produktionen og det har de gjort godt. De har i hvert fald ramt plet, hvis de prøver at ramme førnævnte stil (sleazy-galm-punk). Konklusion: Et tidløst album, som kan anbefales hvis du kan lide nogle af ovennævnte bands.